โœจSELAMAT HARI GURU – โ€๐†๐ฎ๐ซ๐ฎ ๐‰๐š๐ฎ๐ก๐š๐ซ๐ข ๐ƒ๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ, ๐€๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐š๐ฌ๐ข ๐๐ž๐ ๐š๐ซ๐š ๐Œ๐€๐ƒ๐€๐๐ˆโ€

๐Ÿ’กPada setiap 16 Mei merupakan tarikh istimewa yang ditunggu-tunggu saban tahun terutamanya oleh para pelajar dan juga pendidik bagi mengenang dan menghargai jasa dan pengorbanan guru membangunkan bangsa dan masyarakat tanpa kenal erti jemu dan penat lelah.

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸซSelamat Hari Guru kepada semua guru dan warga pendidik di Akademi Generasi Mukmin Eduzone. Terima Kasih atas semangat juang, dedikasi menggalas amanah mencurahkan ilmu dan bakti, hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya dengan anugerah dan ganjaran yang setimpal.

โœจSemoga semua guru terus istiqamah mendidik untuk membangunkan generasi pemimpin ummah masa hadapan serta memberikan peningkatan keupayaan pendidikan digital di sekolah, untuk memastikan murid dapat menghadapi cabaran dunia digital dengan lebih baik.

โ€˜Guru Jauhari Digital Aspirasi Negara Madaniโ€™