PROGRAM KORBAN MEGA AGME 2024 / 1445H

🗓️ TARIKH : 20 JUN 2024 (KHAMIS)

⏰ MASA : 08.00 PAGI SEHINGGA SELESAI

📍TEMPAT : MASJID SAIDINA ALI, BUKIT SENTOSA

✨Alhamdulillah selesai Program Korban Mega AGME 2024 / 1445H anjuran sekolah – sekolah dibawah Akademi Generasi Mukmin Eduzone Sdn Bhd dengan kerjasama pihak masjid, peserta, sukarelawan ibubapa dan juga urusetia. Tujuan program ini diadakan bagi memberi pendedahan dan gambaran cara penyembelihan yang sebenar untuk menambahkan lagi kefahaman murid – murid sekolah dalam silibus pembelajaran mereka.

✨ Diharapkan program sebegini dapat dilakukan lagi pada tahun akan datang. Oleh itu, pihak Akademi Generasi Mukmin Eduzone ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat hadir membantu dari awal sehingga akhir bagi menjayakan program korban pada tahun ini. Semoga ibadah korban ini mendapat keberkatan dari Allah SWT.